18if

Terminat 1 Sezoane - 13 Episoade
18if 8428 poster

18if ro sub gratis online hd – Trezindu-se într-un dormitor ciudat într-o lume de vis, adolescent Haruto Tsukishiro găsește o aplicație ciudată pe telefonul său. Când activează programul, apare o femeie ciudată și încearcă să-l târască pe tărâmul ei. Din fericire, o fată misterioasă, cu părul alb, le rupe legătura și îl ajută să scape, dezvăluind că femeia este o vrăjitoare; totuși, conversația lor este întreruptă. Pe măsură ce Haruto intră din nou pe tărâm, el întâlnește o pisică antropomorfă, vorbitoare, pe nume Katsumi Kanzaki. În timp ce slujitorii vrăjitoarei îi urmăresc, fata cu părul alb le deschide o ușă pentru a scăpa.

După încercarea lor, Haruto îl descrie pe salvatorul lor – pe care doar el îl poate vedea – și Katsumi, autoritatea principală în cercetarea lumii viselor, își dă seama că ea trebuie să fie „Lily”, o ființă care reapare în mod repetat în mai multe peisaje de vis. Sperând să părăsească lumea viselor printr-o ușă albastră, ei intră din nou în tărâmul vrăjitoarei. Aflându-se în pericol, Lily îi dezvăluie adevărul lui Haruto: vrăjitoarele suferă de „Sindromul Frumoasei Adormite”, o stare de somn asemănătoare comă indusă de chin în viața lor reală. Astfel, ei nu se pot trezi până nu sunt învinși în lumea viselor.

După ce au învins-o în cele din urmă pe vrăjitoare și au localizat ușa albastră, Haruto și Katsumi își iau rămas bun, promițând că se vor întâlni în lumea reală. Cu toate acestea, când Haruto iese pe ușă, se trezește încă o dată în dormitorul din lumea viselor. Căutând răspunsuri, Haruto și Katsumi încearcă să descopere misterele vrăjitoarelor, Lily și incapacitatea propriei lui Haruto de a părăsi lumea viselor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2017 324 vizionari

Background
Comentarii 0