Assassins Pride

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
assassins pride 7291 poster

Assassins Pride ro sub gratis online hd – În pragul dispariției, omenirea s-a redus și acum locuiește doar în orașul-stat Flandore, trăind în orașe încadrate de cupole de sticlă. Dincolo de cupole există licantropi vicioși care prosperă în întuneric; între cetățenii din interior, există o distincție clară între nobilime și plebei. Sângele nobililor le permite să utilizeze mana, oferindu-le abilități care depășesc limitele umane și îi ajută foarte mult să învingă licantropii.

Deja în vârstă de 13 ani, nobila Melida Angel încă nu și-a manifestat mana și urmează o academie de elită unde este maltratată pentru lipsa acesteia. Pentru a o ajuta, Kufa Vampir primește ordin de la familia Angel să devină tutorele Melidei. În timp ce Kufa pare să fie un simplu mentor, în spatele slujbei lui se ascunde un motiv ascuns – el trebuie să o asasineze dacă confirmă că nu deține mana.

Investigația lui Kufa îl conduce în cele din urmă să determine că trebuie să o elimine pe Melida. Cu toate acestea, Kufa este lovită de determinarea, spiritul și credința ei neclintită în ea însăși atunci când o este martoră într-o luptă, alegând în schimb să ofere o modalitate prin care își poate manifesta magia. Pe măsură ce Melida învață să folosească mana cu ajutorul învățăturilor lui Kufa, Kufa își abandonează misiunea și pune totul în pericol pentru a păstra descoperirea lui Melida necunoscută familiei Angel și propriei bresle. Cu toate acestea, atât Kufa, cât și Melida își vor da seama în curând că ascunderea secretului lor nu va fi singura provocare cu care se confruntă, deoarece probleme neprevăzute așteaptă chiar după colț.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2019 442 vizionari

Background
Comentarii 0