Astarotte no Omocha / Astarotte's Toy

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
astarottes toy 9964 poster

Astarotte no Omocha / Astarotte’s Toy ro sub gratis online hd – Succubii, la fel ca tânăra prințesă Astarotte „Lotte” Ygvar, au nevoie de sămânța de viață de la oameni pentru a supraviețui, a-și reface magia și a continua descendența regală a tărâmului magic. Aceasta înseamnă că succubii trebuie să țină un harem de bărbați la îndemână. În mod ironic, Lotte disprețuiește bărbații, ceea ce îi va pune viața în pericol odată ce se va maturiza. Pentru a o convinge să-și îndeplinească îndatoririle, una dintre însoțitoarele ei, Judith Snorrevik, merge pe tărâmul uman pentru a găsi un bărbat pe care Lotte îl poate tolera.

Judith se întoarce cu Naoya Touhara, în vârstă de 23 de ani, un tată singur care, din păcate, își lasă fiica, Asuha, în urmă pe tărâmul uman. Fiind primul membru al haremului lui Lotte, Naoya se adaptează rapid la acest nou mediu, slujind prințesei să o facă fericită, în loc să o privească cu intenții sexuale. Din păcate, când fiicei lui i se permite să ajungă în tărâmul magic, relația Naoyei se înrăutățește rapid cu Lotte. Chiar și așa, el se străduiește să repară relația lor.

Curând devine clar, totuși, că prezența lui Naoya în tărâmul magic este mai mult decât o simplă coincidență. Pe măsură ce își dezvoltă legătura cu Lotte, soarta începe să strângă legăturile care îl leagă pe el și pe toți ceilalți în această lume fermecătoare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

25m 2011 105 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0