Corpse Party: Tortured Souls

Terminat 1 Sezoane - 4 Episoade
corpse party tortured souls 9013 poster

Corpse Party: Tortured Souls / Bougyakusareta Tamashii no Jukyou ro sub gratis online hd – Nouă elevi se adună noaptea în liceu pentru a-și lua rămas bun de la un prieten. După cum se obișnuiește în rândul mulți elevi de liceu, aceștia îndeplinesc un fel de ritual pentru ca ei să rămână prieteni pentru totdeauna, folosind mici farmec din hârtie în formă de păpuși.

Cu toate acestea, studenții nu își dau seama că aceste farmece sunt legate de Heavenly Host Academy – o școală elementară care a fost distrusă cu ani în urmă, după ce au avut loc o serie de crime înfiorătoare, o școală care se află sub întemeierea propriei lor Academii Kisaragi. Acum, prinși într-o dimensiune alternativă cu fantome răzbunătoare ale trecutului, studenții trebuie să lucreze împreună pentru a scăpa sau să se alăture spiritelor damnaților pentru totdeauna.

O sărbătoare pentru fanaticii misterului, gore-hounds și fanii de groază deopotrivă, Corpse Party: Tortured Souls – Bougyakusareta Tamashii no Jukyou arată o privire amănunțită asupra mântuirii, sacrificiului și cum trecutul este întotdeauna chiar în urmă, uneori puțin prea aproape pentru confort. .

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

29m 2013 301 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0