Dramatical Murder

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
dramatical murder 8927 poster

Dramatical Murder ro sub gratis online hd – Cu ceva timp în urmă, influența și puternica Toue Inc. a cumpărat insula Midorijima, Japonia, cu planurile de a construi închisoarea de platină — o instalație utopică luxoasă. Cei care au norocul să-l numească acasă sunt cei mai bogați cetățeni din lume. Locuitorii inițiali ai insulei au fost însă forțați să se mute în Vechiul Cartier Rezidențial; iar după finalizarea închisorii de platină, au fost complet abandonați.

„Rib” și „Rhyme” sunt cele mai frecvente jocuri jucate pe insulă. Rib este un joc de școală veche în care găștile se angajează în războaie pe teren unul împotriva celuilalt, în timp ce Rhyme este un joc avansat din punct de vedere tehnologic în care participanții luptă într-o realitate virtuală. Pentru a putea juca Rhyme, trebuie să ai un „All-Mate” (o IA care arată de obicei ca un animal de companie), iar meciul trebuie să fie mediat de un „Usui”.

Aoba Seragaki nu are niciun interes să joace niciunul dintre jocuri; preferă să trăiască o viață liniștită cu bunica lui și All-Mate, Ren. Cu toate acestea, după ce a fost târât cu forță într-un meci periculos Rhyme și au auzit zvonuri despre dispariția jucătorilor Rib, toate speranțele lui Aoba de a trăi o viață normală sunt complet abolite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2014 373 vizionari

Background
Comentarii 0