Fumetsu no Anata e / To Your Eternity

Seria se Reintoarce 1 Sezoane - 20 Episoade
to your eternity 10630 poster

Fumetsu no Anata e / To Your Eternity ro sub gratis online subtitrat – Un Orb, cunoscut doar sub numele de El, este aruncat pe Pământ pentru a fi observat de departe. Capabil să-și schimbe formele de la ființe ale căror reflexii le captează, devine mai întâi stâncă și apoi, din cauza creșterii temperaturii, mușchi.

Nu se mișcă decât într-o zi cu zăpadă, un lup la ușa morții abia trece. Când ia forma animalului, dobândește conștientizarea conștiinței sale și începe să rătăcească cu o destinație neclară în minte. Curând, dă peste stăpânul lupului – un băiat tânăr care își așteaptă tribul să se întoarcă dintr-un paradis bogat în pește și fructe în sud. Deși băiatul este singur, speră totuși că cei pe care îi ține drag în amintiri nu l-au uitat și că se va reîntâlni cu ei într-o zi.

Băiatul vrea să exploreze noi împrejurimi și decide să-și abandoneze casa cu It pentru a găsi paradisul folosind urmele pe care tribul său le-a lăsat în urmă. Cu toate acestea, cu un corp grav rănit și fără a-și vedea camarazii mai în vârstă, ce se va întâmpla cu băiatul?

Fumetsu no Anata e ilustrează povestea unei ființe nemuritoare care experimentează omenirea, întâlnind toate tipurile de oameni în multe locuri de-a lungul timpului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

25m 2021 140 vizionari

Background
Comentarii 0