Gabriel DropOut

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
gabriel dropout 7503 poster

Gabriel DropOut ro sub gratis online hd – Timp de secole, Raiul le-a cerut tinerilor săi îngeri să trăiască și să studieze printre oameni pentru a deveni îngeri cu drepturi depline. Acest lucru nu este diferit pentru cel mai bun din clasa ei, Gabriel White Tenma, care crede că este misiunea ei să fie un mare înger care va aduce fericire omenirii. Cu toate acestea, Gabriel devine dependent de jocurile video de pe Pământ și în cele din urmă devine un hikikomori. Proclamându-se „Înger căzut”, ea este apatică față de orice altceva – spre enervarea lui Vignette April Tsukinose, un demon cu care Gabriel s-a împrietenit în primele ei timpuri angelice pe Pământ.

Încercările lui Vignette de a-l readuce pe Gabriel la sinea ei anterioară sunt în zadar, deoarece Gabriel renunță la orice încercare de a-și schimba prețiosul stil de viață. În timp ce își petrec timpul pe Pământ, ei întâlnesc două personalități excentrice: îngerul Raphiel Ainsworth Shiraha, colegul de clasă al lui Gabriel, cu înclinație spre sadism, și demonul Satanichia McDowell Kurumizawa, un neîndemânatic autoproclamat viitor conducător al lumii interlope.

Gabriel DropOut urmărește viețile comice ale acestor patru prieteni, deoarece ei nu reușesc cu desăvârșire să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat să fii un demon sau un înger.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2017 236 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0