Goblin Slayer

Returning Series 2 Sezoane - 12 Episoade
goblin slayer 6336 poster

Goblin Slayer ro sub gratis online hd – Goblinii sunt cunoscuți pentru ferocitatea, viclenia și reproducerea lor rapidă, dar reputația lor de cei mai josnici dintre monștri face ca amenințarea lor să fie trecută cu vederea. Pildând civilizațiile rurale pentru a răpi femele din alte specii pentru a se reproduce, aceste creaturi ticăloase sunt libere să-și continue atacul în timp ce aventurierii închid ochii în favoarea unor misiuni mai pline de satisfacții, cu recompense mai mari.

Pentru a comemora prima ei zi ca aventurieră cu rangul Porțelan, preoteasa în vârstă de 15 ani se alătură unei trupe de începători tineri și entuziaști pentru a investiga un trib de spiriduși responsabili de dispariția mai multor femei din sat. Nepregătit și fără experiență, grupul se confruntă în curând cu dispariția sa inevitabilă dintr-o ambuscadă în timp ce explorează o peșteră. Fără nimeni altcineva rămas în picioare, preoteasa îngrozită își acceptă soarta – până când Ucigașul de spiriduși pare, în mod neașteptat, că nu numai că o salvează cu puțin efort, ci și distruge întregul cuib de spiriduși.

În calitate de deținător al prestigiosului rang Argint, Ucigașul de spiriduși îi permite să-l însoțească în timp ce asistă Breasla Aventurierului în toate problemele legate de spiriduși. Împreună cu Preoteasa, Înaltul Elf, Piticul și Omul-Șopârlă, războinicul blindat nu se va odihni până când fiecare spiriduș din ținuturile de frontieră nu va fi eradicat definitiv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2018 483 vizionari

Background
Sezonul 2
Nu sunt episoade momentan
Info
Actori
Background
Comentarii 0