Hataraku Maou-sama / The Devil Is a Part-Timer

Returning Series 1 Sezoane - 13 Episoade
the devil is a part timer 6445 poster

Hataraku Maou-sama / The Devil Is a Part-Timer ro sub gratis online hd – Aflând frica în inimile muritorilor, Lordul Demon Satan începe să cucerească țara Ente Isla cu armatele sale vaste de demoni. Cu toate acestea, în timp ce se angajează în această încercare brutală de a ocupa continentul, eforturile lui sunt dejucate de eroul Emilia, forțându-l pe Satan să se retragă rapid printr-un portal dimensional doar pentru a ateriza în lumea umană. Alături de loialul său general Alsiel, demonul se trezește blocat în Tokyo modern și jură că se va întoarce și va finaliza subjugarea lui Ente Isla, adică dacă vor găsi o cale de întoarcere!

Neputincios într-o lume fără magie, Satana își asumă înfățișarea unui om pe nume Sadao Maou și începe să lucreze la MgRonald’s – un restaurant fast-food local – pentru a-și face rostul. El realizează curând că scopul său de a cuceri Ente Isla nu este suficient, deoarece devine hotărât să urce pe scara corporativă și să devină conducătorul Pământului, câte un client mulțumit la un moment dat!

Fie că este vorba de muncă cu jumătate de normă, treburi casnice sau pur și simplu încercarea de a plăti chiria la timp, Hataraku Maou-sama! prezintă o viziune hilară asupra celor mai banale aspecte ale vieții de zi cu zi, toate prin ochii unui lord demon nefericit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2013 425 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0