Kami no Tou / Tower of God

Ended 1 Sezoane - 13 Episoade
tower of god 6357 poster

Kami no Tou / Tower of God ro sub gratis online hd – Există un turn care convoacă oameni aleși numiți „Obișnuiți” cu promisiunea de a-și îndeplini cele mai profunde dorințe. Fie că este vorba despre bogăție, faimă, autoritate sau ceva care le depășește pe toate — totul îi așteaptă pe cei care ajung în vârf.

Twenty-Fifth Bam este un băiat care a cunoscut doar o peșteră întunecată, o cârpă murdară și o lumină de neatins toată viața. Așa că, când o fată pe nume Rachel a venit la el prin lumină, întreaga sa lume s-a schimbat. Devenind prieten apropiat cu Rachel, el a aflat de la ea diverse lucruri despre lumea exterioară. Dar când Rachel spune că trebuie să-l părăsească pentru a urca în Turn, lumea lui se sfărâmă în jurul lui. Jurând să o urmeze, indiferent de ce este nevoie, el își pune privirea pe turn și are loc un miracol.

Astfel începe călătoria lui Bam, un băiat care nu a fost ales de Turn, ci și-a deschis singur porțile. Ei îi numesc „Neregulari” – ființe care au zguduit însăși temelia Turnului de fiecare dată când au pus piciorul înăuntrul acestuia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

25m 2020 290 vizionari

Background
Comentarii 0