Katsute Kami Datta Kemono-tachi e

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
to the abandoned sacred beasts 9239 poster

Katsute Kami Datta Kemono-tachi e ro sub gratis online hd – Odată cu inițierea războiului civil Patrian a venit crearea soldaților jumătate fiare, jumătate oameni – o dezvoltare a nordicilor depășiți numeric într-o încercare disperată de a contracara forțele copleșitoare din Sud. Capabil să domine rapid câmpurile de luptă și să obțină victoria cu ușurință, abilitățile divine ale soldaților le-au adus numele de „Încarnați”. Cu toate acestea, pe măsură ce războiul a continuat, încarnații au întâmpinat o problemă care implică fiarele din interiorul lor, pe care nu au putut să o remedieze prin mijloace obișnuite.

Odată ce războiul s-a încheiat, au ieșit la suprafață misterele și relatările despre Încarnații care s-au supus nenorocirii zilelor lor de război. Conștienți de ororile cu care s-au confruntat în timpul războiului, sergent-major special și fost căpitan al încarnaților, Hank Henriette, devine un vânător de fiare – cei care iau viața încarnaților care au cedat problemelor pe care le-au experimentat pe câmpurile de luptă.

După ce a văzut că tatăl ei, un fost soldat încarnat, își întâlnește sfârșitul în mâinile unui astfel de vânător de fiare, Nancy Schaal Bancroft se hotărăște să-l vâneze pe bărbatul care i-a luat viața tatălui ei. Cu toate acestea, întâlnirea revelatoare a lui Nancy cu Beast Hunter o influențează să caute motivul din spatele morții tatălui ei și a existenței problematice a Încarnaților în societate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2019 246 vizionari

Background
Comentarii 0