Kokoro ga Sakebitagatterunda

The Anthem of the Heart
the anthem of the heart 11803 poster

Kokoro ga Sakebitagatterunda / The Anthem of the Heart ro sub gratis online subtitrat – Jun Naruse este o conversație a cărei viață este colorată de basme și finaluri fericite. Cu toate acestea, influențată de credința ei profundă în acele povești, este prea naivă și încrezătoare, iar cuvintele ei zdrobesc în curând legătura familiei ei când dezvăluie din neatenție aventura tatălui ei. Naruse este marcată pe viață după ce a fost învinuită pentru divorțul părintelui ei, iar regretele ei se manifestă curând într-un ou de zână – o ființă care își sigilează gura să nu vorbească pentru a proteja finalul fericit al tuturor.

Acum, chiar și în liceu, discursul lui Naruse rămâne blocat de oul zânei. Chiar și încercarea de a vorbi îi provoacă stomacul să se răsucească. Deși nu poate să-și transmită gândurile prin cuvinte, este aleasă în mod neașteptat să cânte într-un musical alături de alți trei studenți: Takumi Sakagami, Natsuki Nitou și Daiki Tasaki. Naruse se îndreaptă spre sala clubului pentru a respinge sarcina descurajantă, dar se răzgândește când aude cântarea frumos a lui Sakagami.

Poate că „blestemul” de ou de zâne nu se aplică cântului și poate că Sakagami este prințul de basm pe care l-a căutat de-a lungul timpului. Va putea Naruse să transmită imnul inimii ei?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 59m 2015 12 vizionari

Background
  • HqqRo SUB - Full HD
  • HqqRo SUB - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://ak3.anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=11803&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Comentarii 0