Kyokou Suiri / In Spectre

Returning Series 2 Sezoane - 12 Episoade
in spectre 6525 poster

Kyokou Suiri / In Spectre ro sub gratis online hd – Ascunse la vedere, spiritele cunoscute sub numele de youkai locuiesc în lume. În timp ce majoritatea sunt benigne, un anumit subset amenință pacea slabă dintre youkai și umanitate. De când a acceptat să devină „Dumnezeul înțelepciunii” al lor, Kotoko Iwanaga a servit ca mediator între cele două tărâmuri, rezolvând orice probleme supranaturale care îi ies în cale.

La un spital local, Kotoko se apropie de Kurou Sakuragawa, un student universitar a cărui relație de lungă durată s-a încheiat cu o despărțire nefericită. Kotoko nutrește sentimente pentru el și bănuiește că ceva supranatural se ascunde în aspectul lui inofensiv, așa că îi cere ajutorul lui Kurou pentru a-l ajuta pe youkai.

Doi ani mai târziu, știrile despre un idol care a murit accidental de grinzi de oțel a inundat presa. Cu toate acestea, luni mai târziu, observările încep să spună despre o femeie fără chip care ține o grindă de oțel. Așa cum este cazul oricărei probleme supranaturale, Kotoko și partenerul ei și-au propus să împiedice acest spirit să facă ravagii – dar acest caz se poate dovedi a fi mult mai sinistru și mai personal decât ar fi putut crede vreodată.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2020 434 vizionari

Background
Sezonul 2
Nu sunt episoade momentan
Comentarii 0