Murenase Seton Gakuen / Seton Academy Join the Pack

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
seton academy join the pack 9296 poster

Murenase Seton Gakuen / Seton Academy Join the Pack ro sub gratis online hd – Academia Seton este un loc la care participă o multitudine de specii de animale interesante și diverse. Jin Mazama este unul dintre puținii oameni de acolo, care se întâmplă să urască vehement animalele din adâncul inimii! Într-o zi, dă peste fata zbuciumată și asertivă Ranka Ookami, un mic „lup singuratic” fără haită, care nu are niciun prieten.

Ranka disperată încearcă să o invite pe Jin să se alăture haitei ei; Jin, care urăște animalele, refuză în mod natural. În mijlocul acestei situații, Jin îl întâlnește pe Hitomi Hino, un om, și se îndrăgostește imediat de ea. După ce s-au cunoscut, cei doi decid să creeze un club de gătit, iar după câteva neînțelegeri proaste, Ranka se alătură curând și el în club.

Astfel începe povestea urlatoare și urlatoare a doi oameni normali; un lup adorabil; o koala vesela; un leneș blond, leneș; și o felină cu captură în noul lor club – într-o poveste care învață că prietenia poate fi creată de creaturi de diferite feluri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2020 231 vizionari

Background
Comentarii 0