Musaigen no Phantom World / Myriad Colors Phantom World

Ended 1 Sezoane - 13 Episoade
myriad colors phantom world 1965 poster

Musaigen no Phantom World / Myriad Colors Phantom World ro sub gratis online subtitrat Nu poți crede tot ceea ce vezi, sau ce nu poți să vezi de fapt. În Musaigen no Phantom World, Fantomele, ființe care sparg zidul dintre iluzie și realitate, umblă chiar pe sub nasurile oamenilor obișnuiți. Originile lor încă sunt necunoscute și doar câțiva oameni le pot vedea— asta până când o bombă de la o clădire de cercetări a unei companii explodează și împrăștie un virus care afectează creierele oamenilor și îi face pe aceștia capabili să vadă Fantome.

Oamenilor cu abilități speciale le revine responsabilitatea de a sigila Fantomele problematice.

Haruhiko Ichijou este un vânător de Fantome. Nu unul foarte bun însă. Dotat cu o mulțime de cunoștințe inutile, cu un obicei de a se abate mereu de la subiect și o abilitate cam lentă de a sigila Fantome, el și Mai Kawakami, colega lui, au cele mai slabe rezultate din clubul vânătorilor de Fantome de la Academia Hosea.

Pentru a deveni mai puternici, ei recrutează noi coechipieri și dezvoltă abilități noi, totul pentru a le putea face față Fantomelor din jurul lor și pentru a dezvălui misterul din spatele exploziei din Clădirea de Cercetări a Companiei Alayashiki

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2016 316 vizionari

Background
Info
Actori
  • Titlu original: Musaigen no Phantom World
  • In productie: Nu
  • Prima dată de difuzare: 07-01-2016
  • Ultima dată de difuzare: 31-03-2016
  • Categorii: Animation, Comedy, Sci-Fi & Fantasy
  • Nota: 0 voturi
Background
Comentarii 0