Muv-Luv Alternative Total Eclipse

Terminat 1 Sezoane - 24 Episoade
muv luv alternative total eclipse 11822 poster

Muv-Luv Alternative Total Eclipse ro sub gratis online subtitrat – În 1973, în urma nemilosului Război Lunar de șase ani, specia extraterestră ostilă cunoscută sub numele de BETA – Ființe de origine extraterestră care sunt adversare ale rasei umane – au invadat Pământul, ucigând miliarde și decimând Eurasia. În timp ce BETA poate fi distrus cu arme convenționale, clasa lor laser este capabilă să distrugă flote întregi de avioane, forțând omenirea să dezvolte costume de luptă uriașe numite Tactical Surface Fighters (TSF) pentru a le combate.

Când BETA ajunge în Japonia în 1998, studentă din școala militară și pilot TSF – sau eishi – Yui Takamura primește ordin să apere ultima linie de apărare a Kyoto cu colegii ei de clasă. Cu prețul nenumăratelor vieți umane și al sacrificiului prietenilor lui Yui, armata imperială japoneză reușește să respingă invadatorii, lăsând distrugerea în urma ei. Cu toate acestea, această întâlnire îl lasă pe Yui hotărât să nu mai permită să se întâmple așa ceva.

Trei ani mai târziu, acum locotenent, Yui se alătură proiectului XFJ, un program de dezvoltare japonez-american TSF din Alaska. Într-o echipă internațională formată din pilotul de test japonez-american Yuuya Bridges și diverși eishi din țările pierdute în fața BETA, sarcina lui Yui este să ajute la dezvoltarea noului TSF japonez Shiranui. În mijlocul tensiunilor politice moștenite din Războiul Rece, Muv-Luv Alternative: Total Eclipse urmărește misiunea delicată a lui Yui și călătoria lui Yuuya de a învinge demonii trecutului care încă îl bântuie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2012 29 vizionari

Background
Comentarii 0