One Piece Red

ONE PIECE FILM 15 RED ro sub

one piece film red 20285 poster

One Piece Red / ONE PIECE FILM 15 RED ro sub online subtitrat gratis – În copilărie, Uta – fostul muzician al Piraților Păr Roșu și prietena din copilărie a lui Monkey D. Luffy – a promis că va construi o nouă eră a libertății interpretând muzică plină de bucurie pentru lume.

Luffy și echipajul pălăriei de paie sosesc la primul concert live al lui Uta, unde mulți fani s-au adunat pentru a se bucura de cântecele de altă lume ale divei. Din cauza unei traume din copilărie, Uta poartă o ură profundă față de pirați; reîntâlnirea ei fericită cu Luffy este întreruptă atunci când află că el a devenit de atunci. Refuzul lui Luffy de a-și schimba felul în care Uta își dezlănțuie puterile asupra Pălăriilor de Paie. Echipajul află curând că mințile lor au fost deja prinse în lumea viselor lui Uta de la începutul concertului, în timp ce corpurile lor inconștiente rămân adormite în lumea reală.

Odată cu scurgerea rapidă a timpului, Pălăriile de Paie trebuie să găsească o modalitate de a scăpa de coșmar sau de a fi prinși în visul lui Uta pentru totdeauna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 55m 2022 498 vizionari

Background
  • RedloadRo SUB - Full HD
  • HqqRo SUB - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://ak3.anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=20285&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Comentarii 1

  • Emil - 23 noiembrie, 2022

    Filmul a fost destul de uimitor dar ar fi foarte trist daca Uta chear a murit cand ar fi existat posibilitatea sa aiba un viitor cu Luffy.