Plunderer

Ended 1 Sezoane - 24 Episoade
plunderer 2409 poster

Plunderer ro sub gratis online hd subtitrat – Alcia este o lume guvernată de „Numărătoare”: niște numere gravate pe corpul unei persoane care reprezintă un număr legat de viața lui. Aceste Numărători determină statutul social și puterea unui persoane în Alcia. Dacă o Numărătoare ajunge la zero, acea persoană este trimisă în Abis, un loc care se zvonește că este mai groaznic decât moartea.

Hina, o călătoare a cărei Numărătoare este bazată pe distanța pe care a străbătut-o, a fost martoră cum mama ei a fost trasă în Abis. Determinată de a-i îndeplini ultimele dorințe mamei sale, pleacă într-o călătorie de a găsi legendarii Ași-eroi ai unui război care a avut loc acum trei sute de ani și care au o stea albă lângă Numărătoarea lor.

În timp ce călătorea, Hina a dat peste Licht Bach, un bărbat misterios și mascat cu o Numărare negativă, și de Nana, proprietara unei taverne. În mijlocul voiei bune, Hina este implicată într-o luptă cu un soldat din armată. În ciua Numărătoarei lui negative, Licht o salvează pe Hina și îi dezvăluie că are o altă Numărătoare, una cu o stea albă, cea a unui As legendar.

Plunderer urmărește cătăloria lui Hina și a celorlalți locuitori ai Alciei în timp ce descoperă adevărul despre lumea lor, Abis și Așii legendari.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

23m 2020 445 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0