Sakamichi no Apollon / Kids on the Slope

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
kids on the slope 10513 poster

Sakamichi no Apollon / Kids on the Slope ro sub gratis online subtitrat – Pianistul clasic introvertit și elevul de top Kaoru Nishimi tocmai a sosit în Kyushu pentru primul său an de liceu. Mișcându-se constant dintr-un loc în altul încă din copilărie, el renunță la orice speranță de a se potrivi, pregătindu-se pentru un alt an singuratic, fără sens. Asta până când îl întâlnește pe celebrul delincvent Sentarou Kawabuchi.

Dragostea nemăsurată a lui Sentarou pentru muzica jazz îl inspiră pe Kaoru să învețe mai multe despre gen și, ca urmare, începe încet să-și iasă din carapace, făcându-și primul prieten. Kaoru începe să cânte la pian la sesiunile de jazz după școală, situate în subsolul magazinului de discuri al colegului Ritsuko Mukae, deținut de familie. Pe măsură ce descoperă bucuria imensă de a-și folosi talentele muzicale pentru a aduce plăcere pentru el și pentru alții, vara lui Kaoru s-ar putea să crească într-una de care își va aminti pentru totdeauna.

Sakamichi no Apollon este o poveste plină de căldură despre prietenie, muzică și dragoste care urmărește trei indivizi unici reuniți prin aprecierea lor reciprocă pentru jazz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2012 57 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0