Sakura-sou no Pet na Kanojo

Terminat 1 Sezoane - 24 Episoade
the pet girl of sakurasou 9124 poster

Sakura-sou no Pet na Kanojo / The Pet Girl of Sakurasou ro sub gratis online hd – La Liceul Suimei, căminul Sakura-sou este renumit pentru că găzduiește cei mai cunoscuți delincvenți ai școlii. Astfel, când relativ blândă Sorata Kanda este transferată la cămin, evadarea din acest azil de nebuni devine obiectivul său principal. Prins acolo deocamdată, el trebuie să învețe cum să se descurce cu colegii săi rezidenți, inclusiv cu animatorul plin de bătaie Misaki Kamiigusa, fermecătorul scriitor de playboy Jin Mitaka și mereu retrasul Ryuunosuke Akasaka. Înconjurat de ciudățenii, Sorata își găsește adesea răgaz în interacțiunile cu singurul său prieten „normal”, aspirantă actriță vocală Nanami Aoyama.

Când Mashiro Shiina – un nou student la schimb valutar – se alătură căminului, Sorata este instantaneu încântată de frumusețea ei. Sub aspectul ei de altă lume, Mashiro este un savant autist, capabil de o strălucire de renume mondial în arta ei, dar incapabil să îndeplinească sarcini zilnice simple. După ce Sorata ajunge să aibă grijă de Mashiro, cei doi se apropie inevitabil, dorința inițială a lui Sorata de a scăpa din cămin devenind un obiectiv uitat.

În ciuda excentricităților lor, fiecare rezident este incredibil în domeniul său, lăsându-l pe Sorata să se confrunte cu propria sa lipsă de vreo abilitate specială. Cu strălucire în jurul său, el se străduiește astfel să devină un egal cu talentul lor. Învârtindu-se în jurul greutăților și bucuriilor distribuției sale pline de culoare, Sakura-sou no Pet na Kanojo este o poveste încântătoare despre prietenie, dragoste, ambiție și durere de inimă, prin prisma unei persoane obișnuite, înconjurată de extraordinar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

25m 2012 243 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0