Samurai Champloo

Terminat 1 Sezoane - 26 Episoade
samurai champloo 11484 poster

Fuu Kasumi este o chelneriță tânără și stângace care își petrece zilele lucrând în pace într-o ceainărie mică. Adică, până când accidental vărsă o băutură peste unul dintre clienții ei! Cu un grup de samurai care o hărțuiește acum neîncetat, Fuu cheamă cu disperare un alt samurai din magazin, Mugen, care îi învinge rapid cu tehnica sa de luptă sălbatică, folosind mișcări care amintesc de breakdance. Din nefericire, Mugen decide să se lupte cu roninul Jin, care deține un stil mai precis și tradițional de luptă cu sabia, iar acesta din urmă se dovedește a fi un adversar formidabil. Singura problemă este că ajung să distrugă întregul magazin și să-l omoare accidental pe fiul magistratului local.

Pentru crima lor, cei doi samurai sunt capturați și gata să fie executați. Cu toate acestea, ei sunt salvați de Fuu, care angajează duo-ul ca bodyguarzi. Deși nu mai are unde să se întoarcă, fosta chelneriță dorește să găsească un anume samurai care miroase a floarea-soarelui și cere ajutorul perechii acum scutite pentru a face acest lucru. În ciuda faptului că au dezaprobat inițial această idee, cei doi sunt de acord în cele din urmă să o ajute pe fată în căutarea ei; astfel, trio-ul pornește într-o aventură pentru a găsi acest războinic misterios, adică dacă Fuu îi poate împiedica pe Mugen și Jin să se omoare reciproc.

Amplasat într-o perioadă Edo alternativă a Japoniei, Samurai Champloo urmărește călătoria acestor trei indivizi excentrici într-o căutare epică plină de acțiune, comedie și lupte dinamice cu sabia, toate pregătite pe ritmul unei coloane sonore unice cu infuzie hip-hop.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2004 20 vizionari

Background
Comentarii 0