Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
shimoneta a boring world where the concept of dirty jokes doesnt exist 11964 poster

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai ro sub gratis online subtitrat – Odată cu introducerea unor noi legi stricte de moralitate, Japonia a devenit o națiune curățată de tot ceea ce este obscen și impur. Prin monitorizarea cetățenilor care folosesc dispozitive speciale purtate la gât, autoritățile au luat măsuri extreme pentru a se asigura că societatea rămâne castă.

În această lume a suprimării sexuale, Tanukichi Okuma — fiul unui terorist infam care s-a opus legilor castității — tocmai a intrat în liceu, oferindu-și ajutorul consiliului studențesc pentru a se apropia de președintele Anna Nishikinomiya, prietena și iubitul său din copilărie. Nu știe el că vicepreședintele Ayame Kajou are o identitate secretă: Blue Snow, un criminal mascat dedicat răspândirii de materiale lascive în rândul publicului adăpostit – iar Tanukichi a atras interesul fetei datorită notorietății tatălui său.

În curând, Tanukichi este târâtă să se alăture organizației ei numită SOX, unde este forțat să răspândească propagandă obscenă, ajutând la lansarea unui atac împotriva guvernării opresive a guvernului. Cu școala stabilită ca prim punct de atac, Tanukichi va trebui să facă de neconceput atunci când își va da seama că ținta lor principală este persoana pe care o admiră cel mai mult.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2015 20 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0