Shokei Shoujo no Virgin Road

Returning Series 1 Sezoane - 3 Episoade
the executioner and her way of life 5961 poster

Shokei Shoujo no Virgin Road / The Executioner and Her Way of Life ro sub gratis online hd – Cei Pierduți sunt rătăcitori care vin aici dintr-o lume îndepărtată cunoscută sub numele de „Japonia”. Nimeni nu știe cum sau de ce își părăsesc casele. Singurul lucru cert este că aduc dezastru și calamitate. Datoria de a-i extermina fără remuşcări îi revine Menou, un tânăr Călău. Când o întâlnește pe Akari, pare doar o altă slujbă… până când descoperă că este imposibil să o omoare pe această fată! Iar când Menou începe să caute o modalitate de a învinge această nemurire, Akari este mai mult decât fericită să se asocieze! Așa începe o călătorie care îl va schimba pe Menou pentru totdeauna…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2022 783 vizionari

Background
Sezonul 1
Comentarii 3

 • Tudose Daniel - 05 aprilie, 2022

  Super,îmi place seria și idea seriei în sine,am dat de acest site deoarece am căutat excesiv aceasta serie,dacă nu erați primi care sa fi subtitrat această serie nu as fi dat de voi(celelalte site-uri încă nu au postat această serie)
  Felicitări

 • Tudose Daniel - 05 aprilie, 2022

  Am dat de saitul vostru deoarece sunteți primul site care au subtitrat această serie am căutat excesiv această serie și am dat de saitul vostru dacă nu aș fi căutat această serie nu aș fi dat de saitul vostru felicitări și sper să mă mai uit pe acest site în continuare.
  Celelalte saituri încă nu au postat această serie baftă și felicitări pentru că sunteți primul

 • Tudose Daniel - 05 aprilie, 2022

  Super,îmi place seria și idea seriei în sine,observ că deja a apărut episodul doi,am dat de acest site deoarece am căutat excesiv aceasta serie,dacă nu erați primi care care sa fi subtitrat această serie nu as fi dat de voi(celelalte site-uri încă nu au postat această serie)
  Felicitări