Special 7 Special Crime Investigation Unit

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
special 7 special crime investigation unit 7225 poster

Special 7 Special Crime Investigation Unit ro sub gratis online hd – În Tokyo, există o coabitare pașnică între creaturi supranaturale – elfi, pitici, vampiri și multe altele – și oameni. Cu toate acestea, spre deosebire de istorie, dragonii puternici au stăpânit cândva asupra acestei lumi de creaturi și oameni, dar de atunci au dispărut. În consecință, un grup diabolic sub pseudonimul „Nouă”, care caută miracolele dragonilor cândva asemănători zeilor, stârnește necazuri pe străzile din Tokyo, comitând crime în masă și provocând distrugeri. Pentru a combate grupul periculos al celor Nouă, poliția organizează Special 7 – un grup de profesioniști cu înaltă calificare ale căror abilități le depășesc pe cele ale oamenilor obișnuiți.

Prins într-un jaf de bancă transformat în criză de ostatici, Seiji Nanatsuki, devenit recent detectiv, are o întâlnire întâmplătoare cu Shiori Ichinose, un membru al Special 7. Ajutând la rezolvarea jafului, Seiji este recunoscut pentru simțul său clar al dreptății. și un caracter revigorant, câștigându-i brusc un loc în unitatea de elită.

Pe măsură ce își asumă noi misiuni, Seiji descoperă că a fi detectiv în cadrul Special 7 nu este munca de poliție la care se aștepta, unde lucrul alături de o echipă de diferite specii cu abilități speciale și personalități vibrante aduce imprevizibilitate vieții sale de zi cu zi și muncii polițienești. . În timp ce crimele de zi cu zi din Tokyo continuă, Seiji și Special 7 se vor lupta nu numai pentru a rezolva cazuri speciale, ci și pentru a obstrucționa planurile neintenționate ale grupului nemilos al celor Nouă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2019 275 vizionari

Background
Comentarii 0