SPY x FAMILY

Returning Series 1 Sezoane - 2 Episoade
spy x family 6999 poster

SPY x FAMILY ro sub gratis online hd – Pentru agentul cunoscut sub numele de „Twilight”, niciun ordin nu este prea înalt dacă este de dragul păcii. Funcționând ca spion maestru al lui Westalis, Twilight lucrează neobosit pentru a împiedica extremiștii să declanșeze un război cu țara vecină Ostania. Pentru ultima sa misiune, el trebuie să-l investigheze pe politicianul ostanian Donovan Desmond infiltrăndu-se în școala fiului său: prestigioasa Academia Eden. Astfel, agentul se confruntă cu cea mai dificilă sarcină a carierei sale: să se căsătorească, să aibă un copil și să se joace în familie.

Twilight, sau „Loid Forger”, o adoptă rapid pe orfana simplă Anya pentru a juca rolul unei fiice de șase ani și potențială studentă la Eden Academy. Pentru o soție, se întâlnește cu Yor Briar, un lucrător de birou distrat, care are nevoie de un partener pretins al ei pentru a-și impresiona prietenii. Cu toate acestea, Loid nu este singurul cu o natură ascunsă. Yor moonlights ca asasinul letal „Prițesa spinilor”. Pentru ea, căsătoria cu Loid creează acoperirea perfectă. Între timp, Anya nu este fata obișnuită care pare să fie; este o speranță, produsul unor experimente secrete care îi permit să citească gândurile. Deși le descoperă adevăratele identități, Anya este încântată de faptul că noii ei părinți sunt agenți secreti grozavi! Ea nu le-ar spune niciodată, desigur. Asta ar strica distracția.

Sub masca „The Forgers”, spionul, asasinul și esperul trebuie să acționeze ca o familie în timp ce își duc la îndeplinire propriile agende. Deși acești mincinoși și inadaptați joacă doar roluri, ei descoperă curând că familia este mult mai mult decât relații de sânge.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2022 819 vizionari

Background
Sezonul 1
Info
Actori
Background
Comentarii 0