Tasogare Otome x Amnesia

Ended 1 Sezoane - 12 Episoade
dusk maiden of amnesia 7460 poster

Tasogare Otome x Amnesia / Dusk Maiden of Amnesia ro sub gratis online hd – Academia Privată Seikyou, construită pe intriga miturilor oculte tradiționale, poartă un trecut întunecat – timp de 60 de ani, a fost bântuită de o fantomă cunoscută sub numele de Yuuko, o tânără care a murit în mod misterios în subsolul clădirii vechii școli. Fără amintiri despre viața sau moartea ei, Yuuko găsește discret și conduce Clubul de Investigații Paranormale în căutarea răspunsurilor.

O întâlnire întâmplătoare îl face pe Yuuko să se agațe de bobocul harnic Teiichi Niiya, care poate vedea fantoma ciudată, se apropie rapid și el decide să o ajute. Împreună cu Kirie Kanoe, ruda lui Yuuko, și ignoranta Momoe Okonogi din anul II, ei se adâncesc în cele șapte mistere infame ale școlii.

Tasogare Otome x Amnesia spune o poveste unică a studenților care lucrează împreună pentru a arunca lumină asupra întâmplărilor paranormale din școala lor, în timp ce se apropie tot mai mult de adevărul din spatele morții lui Yuuko.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2012 315 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0