Tenki no Ko / Weathering with You

Tenki no Ko

weathering with you 6281 poster

Tenki no Ko / Weathering with You ro sub gratis online hd – Tokyo se confruntă în prezent cu averse de ploaie care par să perturbe fără sfârșit ritmul obișnuit al tuturor celor care locuiesc acolo. În mijlocul acestei ploi aparent eterne sosește elevul de liceu fugar Hodaka Morishima, care se luptă să se întrețină financiar, ajungând să obțină o slujbă la un editor mic. În același timp, orfana Hina Amano se străduiește să își găsească de lucru pentru a se întreține pe ea și pe fratele ei mai mic.

Ambele soarte se împletesc atunci când Hodaka încearcă să o salveze pe Hina de bărbați umbriți, hotărând să fugă împreună. Ulterior, Hodaka descoperă că Hina are o putere ciudată, dar uluitoare: abilitatea de a striga soarele ori de câte ori se roagă pentru el. Având în vedere vremea neobișnuită din Tokyo, Hodaka vede potențialul acestei abilități. El sugerează că Hina ar trebui să devină o „fată a soarelui” – cineva care va curăța cerul pentru oameni atunci când au cea mai mare nevoie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 52m 2019 331 vizionari

Background
  • HqqRo SUB - Full HD

Anime Kage - Serii anime online traduse în limba română. One Piece, Bleach, Reborn, Tokio Revengers, Blue Lock, My Hero Academy, şi multe altele. Site-ul nostru oferă traduceri la sute de serii anime şi manga subtitrate în limba română.

Comentarii 0