Tokyo Majin Gakuen Kenpucho

Terminat 1 Sezoane - 0 Episoade
tokyo majin gakuen kenpucho 11985 poster

Tokyo Majin Gakuen Kenpucho ro sub gratis online subtitrat – Ceva rău se agită în umbra Tokyo…

În primăvara anului superior de liceu, liniștitul Tatsuma Hiyuu se transferă la Academia Magami din Shinjuku. Statutul de „străin” al băiatului misterios și abilitățile sale profunde în artele marțiale îi câștigă rapid prietenia delincventului Kyouichi Houraiji. Printr-o conexiune ciudată și o provocare întâmplătoare, el îl întâlnește și pe Yuuya Daigo de la clubul de lupte, căpitanul clubului de tir cu arcul pentru fete, Komaki Sakurai și Aoi Misato, președintele Consiliului Studențesc.

În timpul întâlnirii lor, are loc o întrerupere bruscă și dură a Ryumyaku (literal Dragon Pulse, altfel cunoscut sub numele de Dragon Vein sau Dragon Stream), fluxul de energie arcană. Valoarea trezește în cei cinci adolescenți o putere latentă, oferindu-le fiecăruia o abilitate supranaturală. Iluminați de darurile proaspăt dobândite de Hisui, tânărul moștenitor al clanului Kisaragi care întreține magazinul de antichități al familiei sale – precum și de datoria lor de a proteja Tokyo de Oni (demoni) – studenții Magami decid să-și folosească puterea pentru a proteja orașul de asaltul forțelor întunecate.

Luptându-se cu demonii alături de Hisui Kisaragi, cei cinci prieteni improbabili descoperă că ar putea fi nevoiți să se confrunte cu o amenințare mai mare la adresa Tokyo, în afară de distrugerea câtorva monștri răuvoitori și întâmplători. Ryumyaku a fost perturbat cu forța, de la cineva care invocă Artele Întunecate – și acea persoană are o dorință rea de a dezlănțui un rău de mult mort.

Pot adolescenții să-și depășească propriile frici și defecte pentru a lupta împotriva Artelor Întunecate? Și în curând vor trebui să-și înfrunte propriile destine în timp ce își vor descoperi Stelele Sorții.

Acest anime se bazează pe o manga, care s-a bazat pe jocul video de rol Nintendo lansat inițial în 1998.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

25m 2007 40 vizionari

Background
Comentarii 0