Tribe Nine

Serie Ongoing 1 Sezoane - 12 Episoade
tribe nine 7095 poster

Tribe Nine ro sub gratis online subtitrat – Sătui de societate, tinerii din jurul Neo-Tokyo și-au format triburi pentru a-și găsi locul în lume. Cu toate acestea, loialitatea grupului dintre ei a devenit acerbă și a dus adesea la violență. Ca contramăsuri, guvernul a implementat Legea XB, care afirmă că conflictul tribului urmează să fie rezolvat prin Extreme Baseball. De la jucători care folosesc bâte extensibile până la ulciori care poartă echipament special, Extreme Baseball este o versiune futuristă a sportului cu reguli modificate, mai puține restricții și aplicații bizare ale tehnologiei.

Când un grup de tineri îl bătăușează pe Haru Shirokane fără spinare, acesta este salvat de o pereche neașteptată: Shun Kamiya și Taiga. După cum se dovedește, Shun este un jucător vedetă al Extreme Baseball, care conduce Tribul Minato, echipa de top din Minato City. Între timp, Taiga își propune să-l învingă pe Shun în speranța de a deveni cel mai puternic din acest sport. Într-un șir de evenimente spontane care îi permit lui Shun să-și descopere potențialul, Taiga și Haru sunt obligați să se alăture Tribului Minato.

Pe măsură ce triburile din orașul Minato se confruntă cu o nouă amenințare condusă de misteriosul Oujirou Otori, tribul Minato ar putea avea nevoie doar de puterea celor doi noi începători pentru a depăși ghearele răului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2022 564 vizionari

Background
Comentarii 0