Trinity Blood

Terminat 1 Sezoane - 24 Episoade
trinity blood 8255 poster

Trinity Blood ro sub gratis online hd – În urma Armaghedonului, un război apocaliptic, omenirea se confruntă cu încă o amenințare: vampirii. Confruntările continue dintre rase au împărțit lumea în facțiuni separate. Rasa vampirilor, Matusalem, este afiliată Noului Imperiu Uman; în timp ce oamenii, considerați tereni de vampiri, formează statul papal al Vaticanului. Mai mult, grupuri extremiste precum Ordinul Rosenkreuz se străduiesc să reaprindă un război, în ciuda încercărilor facțiunilor de a evita conflictul direct.

Pentru a combate organizațiile teroriste, Vaticanul a implementat unitatea AX. Conduși de cardinalul Caterina Sforza, agenții AX investighează tulburările legate de vampiri cu speranța că Terranii și Matusalem vor obține într-o zi o coexistență pașnică. Printre unitatea AX se află preotul Abel Nightroad – un tip aparent dezorientat, dar cu inima blândă, care este un ucigaș de vampiri feroce pe câmpul de luptă. Se alătură unității în calitate de parteneră a agentului sora Esther Blanchett, o tânără călugăriță curajoasă și blândă, tulburată de un trecut tragic.

Pe măsură ce cei doi se apropie, încep să descopere semne ale unor scheme răuvoitoare și ale forțelor întunecate care lucrează în umbră. Dar drumul pe care îl parcurg este plin de nenorociri care i-ar putea obliga să se confrunte cu amintirile care le frământă inimile.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2005 346 vizionari

Background
Info
Actori
Background
Comentarii 0