Trinity Seven

Terminat 1 Sezoane - 12 Episoade
trinity seven 7722 poster

Trinity Seven ro sub gratis online hd – Într-o zi, soarele roșu aprins a încetat să mai strălucească, provocând „Fenomenul de defecțiune” – distrugerea orașului lui Arata Kasuga și dispariția oamenilor care îl locuiesc. Totul, însă, nu este încă pierdut; prin utilizarea grimoiului magic dat de prietenul său din copilărie și vărul Hijiri Kasuga, lumea lui Arata este reconstruită artificial.

Pentru a investiga fenomenul, Lilith Asami apare în fața lui Arata, a cărei lume artificială se dezintegrează brusc. I se oferă două opțiuni: să predea cartea sau să moară. Cu toate acestea, Arata alege a treia opțiune – înscrierea la școala de magie ultrasecretă Royal Biblia Academy, unde îl așteaptă alți șase utilizatori de magie. Împreună cu Lilith, acești șase formează Trinity Seven, elita școlii care își întăresc fiecare puterea și abilitățile.

Cu ambiția de a-l salva pe Hijiri și cu ajutorul noilor săi prieteni, Arata nu se oprește la nimic pentru a preveni distrugerea orașului său natal și pentru a-și aduce cel mai bun prieten înapoi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2014 397 vizionari

Background
Comentarii 0